14 Nisan 2012 Cumartesi

İstatistiksel veri analiz hizmetleri

Uzman ve deneyimli istatistikçilerden oluşan kadromuz ile veri analizi konusunda ödev, tez ve araştırmalarınız için destek hizmetleri sağlayabiliriz. SPSS ve diğer istatistik paket programlarında istatistiksel analizler, özenle, eksiksiz ve çalışma amacınıza uygun olarak ihtiyaçlarınıza uygun bir zaman içerisinde tez yazım kurallarına göre yapılır, tablolaştırılır, yorumlanır ve raporlanır. Anketlerinize veya araştırma verilerinize ilişkin SPSS ve diğer istatistik paket programlarına veri girişi yapılır. Anket sorularınız araştırma konusu amacına en uygun biçimde hazırlanır, tasarlanır.

2008 yılından itibaren istatistiksel veri analizi üzerine özelikle tıp, sosyal araştırma, ekonometri gibi bir çok alanda çalışmalar gerçekleştirdik. Kadromuzun, Türkiye'nin önde gelen sigorta ve finans sektörü kuruluşlarında istatistiksel veri analizi, raporlama, strateji ve planlama alanlarında çalışmış  kişilerden oluşmaktadır. Deneyimlerimiz sayesinde elde ettiğimiz bilgi birikimi doğrultusunda içerik yönünden eksiksiz, görsel kalitesi yüksek, bilimsel olarak tutarlı çalışmalar ile istatistik paket programlarında anket tasarımı, veri girişi, veri analizi, yorumlaması, raporlaması ve sunulması konularında, araştırmacılara destek vermekteyiz. Bunun yanı sıra tez ve makalelere ilişkin teori (literatür) kısmının oluşturulması, kaynak desteği, analiz raporlarının tercihe göre İngilizce olarak hazırlanması gibi alanlarda yardımcı olabiliriz.

Tüm hizmetlerimizde çalışmalarınız kabul edilene kadar desteğimiz sürmektedir. Değerlendirme aşamasında talep edilecek düzenlemeler ve eklemeler ekstra bir ücret talep edilmeksizin en fazla iletildikten 2 iş günü sonra tamamlanmaktadır.

Her tür konuya ilişkin çalışmalarınızın istatistiksel analizi için TÜRKİYE’NİN HER YERİNDEN bizimle telefon veya e-posta aracılığıyla irtibata geçebilirsiniz.



İletişim bilgileri: 
Tel: 0530 820 01 53
kagan.ergin@istatistiqsel.com
www.istatistiqsel.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder